Tadamun Team

Tadamun is samen met een team van professionele vrijwilligers op reis gegaan naar Palestina en Israël om te onderzoeken hoe we op nieuwe manieren kunnen campaignen voor de rechten van Palestijnse kinderen. Tina Lenz, Inge Derksen, Basthios Vloemans en Ilse Evers gingen samen met Mieke Zagt naar Jeruzalem, Hebron, Ramallah, Jalazon en Nablus op de West Bank en naar Nazareth en Tel Aviv waar zij met kinderen en jongeren spraken over hun leven, en met mensenrechtenverdedigers, artiesten, journalisten en anderen, om een compleet beeld te krijgen van de realiteit onder bezetting.

Hoe staat het met de kinderrechten in Palestina? Wat zijn favouriete plekken en waar willen kinderen graag naar toe? Waar dromen zij van?

Volg de Facebook pagina van Tadamun of @tadaratata voor impressies van de reis.

Onze eerste indrukken zullen wij presenteren op 12 en 26 maart tijdens Het Geheim van Noord festival in de gevangenis van het oude Noorden in Rotterdam.

IMG_1362

Steun ons

Giften worden besteed aan het werk van DCIP en steun voor kinderrechten door juridische dienstverlening, door mensenrechtenrapportages en door het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om kinderen in Palestina een stem te geven.

Steun ons