Smiley postzegels.

Smiley postzegels te koop voor 14.95 Euro

Smiley Postzegels te koop

Speciaal voor Tadamun ontwikkelde Tadamun ambassadeur Basthios Vloemans deze postzegel met smiley die een Arabische “t” uitbeeldt, welke verwijst naar het Arabische woord Tadamun dat Solidariteit betekent.

U kunt deze zegels in Nederland gebruiken voor ansichten en post tot 20 gram.

Het vel van 10 zegels is te koop voor 14.95 Euro en wordt u binnen een week toegezonden na betaling van het bedrag aan Tadamun via bankrekeningnummer NL15 TRIO0390944785 onder vermelding van uw naam en postadres.

 

Steun ons

Giften worden besteed aan het werk van DCIP en steun voor kinderrechten door juridische dienstverlening, door mensenrechtenrapportages en door het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om kinderen in Palestina een stem te geven.

Steun ons