Enough is Enough!

50 jaar bezetting. Ook wij hebben er genoeg van. Samen klinkt onze stem luider en samen brengen we een belangrijke boodschap over. Daarom staan wij achter het programma van Een Ander Joods Geluid Enough = Enough!

In juni 2017 duurt de bezetting van de Palestijnse gebieden door Israël 50 jaar. Door deze bezetting worden de rechten van de Palestijnen met voeten getreden. Het conflict veroorzaakt vele slachtoffers en biedt zowel Palestijnen als Israëli’s geen uitzicht op een vreedzame en stabiele samenleving.

Polarisatie, antisemitisme en islamofobie

Polarisatie, antisemitisme en islamofobie in het Westen hebben een relatie met de conflicten in het Midden-Oosten en de spanningen nemen wereldwijd toe. Stabiliteit in het Midden-Oosten is niet denkbaar zonder een rechtvaardige oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict. Zonder een eerlijke oplossing zal de polarisatie toenemen. We willen dit niet laten gebeuren en daarom zeggen wij samen met Een Ander Joods Geluid en met vele anderen: Enough = Enough!

Op zaterdag 10 juni is er een Knowledge cafe in het Humanity House in Den Haag  waar verschillende onderwerpen besproken kunnen worden.

Ook de Palestijnse Kinderrechten Coalitie is daar aanwezig en wordt vertegenwoordigd door Tadamun, waar u in gesprek kunt gaan met Mieke Zagt over Palestijnse kinderrechten.

Bekijk het hele programma van deze week op Enough = Enough!

Enough = Enough! is een initiatief van Een Ander Joods Geluid.

Steun ons

Giften worden besteed aan het werk van DCIP en steun voor kinderrechten door juridische dienstverlening, door mensenrechtenrapportages en door het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om kinderen in Palestina een stem te geven.

Steun ons